Ringa gratis App

I takt med att det blir allt vanligare med smartphones som iPhone och Android-telefoner blir det även vanligare med appar som gör det möjligt att ringa gratis via WIFI eller 3G-nätet. Du kan alltså ringa helt gratis via internet.

Skype app

Skype är en av världens största företag inom IP-telefoni vilket gör att man har möjlighet att ringa gratis till en väldig mängd människor. Skypes ringa gratis app är enkel att installera samt använda och du ringer gratis till dina vänner som har Skype på datorn eller i telefonen.

– Nackdelen att ringa gratis med Skypes app är att du måste veta dina vänners användarnamn och de måste vara online.

+ Fördelen är att du kan ringa gratis till så väldigt många människor och att det även går att ringa gratis videosamtal. För en mindre summa går det även att ringa billigt även till fasta telefoner och mobiltelefoner i hela världen.

Skypes ”ringa gratis app” finns både för iPhone, iPad och Android.

Viber app

Viber är en mycket smidig ringa gratis app som fungerar ungefär som Skypes app. Du installerar programmet och kan sedan ringa gratis till vänner och andra som har Viber installerat och är uppkopplade.

– Det finns inte så många nackdelar med Viber som vi ser det, förutom att det inte finns lika många användare som hos Skype.

+ Fördelen med Vibers app är att du inte behöver hålla reda på dina vänners användarnamn för att kunna ringa gratis, ditt mobilnummer är ditt användarnamn och du ser lätt vilka av dina kontakter som redan har Viber installerat och sedan är det bara att ringa gratis.

Vibers ”ringa gratis app” är mycket bra anser vi och den finns både för iPhone och Android.